top of page
  • Фото автораАндрій Кошара

Передозування наркотиків та запобігання йому

Лікування наркоманії Київ ціна якого доступна, представляє складний процес, який потребує особливого підходу. Лікування має відбуватися лише у спеціалізованому реабілітаційному центрі, де наркозалежному буде надано багатогранну допомогу. Центр реабілітації гарантує проживання, повний догляд медпрацівників, спеціальний режим, харчування. Важливо проводити як медикаментозне лікування, так й психологічне.

Особливості лікування передозування наркотиками

Однією з найбільших проблем наркоманії є передозування. Самостійно ніхто спеціально не допускає передозування. Зазвичай це відбувається випадково, можливо відбувається приймання сильніших наркотичних засобів або випадково збільшується доза через незнання. В результаті наслідки для наркозалежних Київ можуть бути жахливими, особливо це стосується сильних наркотиків, які ведуть до смерті.


Людина, у якої трапляється передозування, може мати симптоми різного типу отруєння.

Організм не зможе обробити всю дозу, причому симптоми залежать від того, який наркотик людина застосовувала. Часто люди навіть не відчувають, що у них відбулося передозування, особливо якщо вони перебувають під впливом інших наркотиків. Найчастіше це сильний біль у грудях, судоми, головний біль, утруднене дихання, екстремальна тривожність та перезбудження.

Іноді люди самостійно не можуть визначити безпечну дозу наркотиків, вони вважають, що якщо вони збільшують дозу, то ефект буде набагато сильнішим. Проте найбільш небезпечними є наркотики, що вводяться ін'єкційним способом, допомога наркоманам у Києві має бути миттєво. Ефект від уколу у вену буде набагато сильнішим, настає швидше, і найчастіше призводить до смертельного результату. Часто таке зустрічається з героїном, коли люди шукають сильніші ейфоричні відчуття.

Симптоми передозування

Часто передозування приходить після того, як прийнято відразу кілька наркотиків, які поєднуються між собою. Серед основних ознак передозування різноманітних наркотиків виділяють розширені зіниці, неглибоке дихання, слабкий або швидкий пульс, липку шкіру. До цього наводять транквілізатори. Якщо це галюциногени, то спостерігається психоз, судоми, якщо це опіати, то може статися з судоми, кома, повільне і дрібне дихання. Стимулятори викликають підвищення температури, галюцинації, судоми.

У будь-якому випадку, якщо не звернутися під час по допомогу, будь-який із симптомів передозування може призвести до смертельного результату. Однак у деяких випадках сам наркоман не розуміє ситуації, а його друзі можуть боятися правоохоронних органів та не викликати швидку, але завжди можна зателефонувати до наркологічного центру Київ, ціни якого цілком доступні. Важливо відразу звернутися до працівників швидкої допомоги, повідомити що саме ви приймали. Це зробить процес лікування набагато простішим, людину вдасться врятувати.

Якщо ви звернетеся до реабілітаційного центру, то вам буде надано моментальну допомогу при передозуванні. Досвідчені медики точно знають, як поводитися після приймання певних наркотичних речовин. Не варто думати, що в цьому випадку вам допоможуть старі способи боротьби з алкогольним отруєнням. Тут це не спрацює, наркотичні речовини набагато сильніші і завдають значно більшої шкоди організму.

У нашому центрі ви будь-якої доби можете отримати всю необхідну допомогу та підтримку за адресою вул. Гонгадзе 32б та вул. Кирилівська 115/3
Анонімна консультація за телефоном 067 101-47-57

2 перегляди
bottom of page